Перепрошуємо. Виконавши відновлення, ви можете повернути все без додаткової плати.
Торкніться «Відновити» на екрані функції Pro. Поки ви придбали з тим самим обліковим записом Apple, ваші переваги будуть відновлені. Це стосується не лише покупки Назавжди, але й місячного та річного планів у межах терміну їх дії, які можна відновити з тим самим обліковим записом Apple.
У рідкісних випадках це може не спрацювати. У такому разі спробуйте ще раз або зв'яжіться з нами через кнопку «Звʼязатися з нами» вгорі праворуч.