Місячний і річний плани автоматично поновлюються, доки ви їх не скасуєте. Скасувати можна за такими кроками:
1. Відкрийте програму «Налаштування» на iPhone
2. Торкніться свого імені (обліковий запис Apple) вгорі
3. Торкніться «Підписки»
4. Виберіть «Кості» і торкніться «Скасувати підписку»
*Покупка Назавжди не має автоматичного поновлення, тому скасовувати її не потрібно.