Месечни и годишњи планови се аутоматски обнављају док их не откажете. Можете отказати следећим корацима:
1. Отворите апликацију „Подешавања" на iPhone-у
2. Додирните своје име (Apple Account) на врху
3. Додирните „Претплате"
4. Изаберите „Коцкице" и додирните „Откажи претплату"
*Једнократна куповина нема аутоматско обнављање, па није потребно да је откажете.