Această aplicație acceptă transferul de date de la iOS (iPhone, iPad) către un alt dispozitiv iOS.
●Transfer de la iOS la iOS
Când configurezi noul tău iPhone, așază dispozitivul vechi alături și începe configurarea inițială (Pornire rapidă).
Urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a transfera datele; datele din aplicație sunt de asemenea transferate. Când deschizi aplicația pe noul dispozitiv, setările zarurilor și istoricul tău vor fi în continuare acolo.
*Datele sunt salvate pe dispozitivul tău. Nu există niciun mecanism de sincronizare automată între mai multe dispozitive, așa că ține cont de acest lucru.