Månedlige og årlige planer fornyes automatisk til du avslutter dem. Du kan avslutte med følgende trinn:
1. Åpne «Innstillinger»-appen på iPhone
2. Trykk på navnet ditt (Apple-konto) øverst
3. Trykk på «Abonnementer»
4. Velg «Terninger», og trykk på «Avslutt abonnement»
*Livstid har ingen automatisk fornyelse, så du trenger ikke å avslutte det.