Това приложение поддържа прехвърляне на данни от iOS (iPhone, iPad) към друго iOS устройство.
●Прехвърляне от iOS към iOS
Когато настройвате новия си iPhone, поставете старото устройство до него и започнете първоначалната настройка (Бърз старт).
Следвайте инструкциите на екрана, за да прехвърлите данните си; данните в приложението също се прехвърлят. Когато отворите приложението на новото устройство, вашите настройки на заровете и историята ще са все още там.
*Данните се запазват на вашето устройство. Няма механизъм за автоматична синхронизация между няколко устройства, така че имайте това предвид.